Espanyol
Esports Futbol 04/07/2011

L'Espanyol comença a entrenar-se a Sant Adrià sense Luna, Dídac, Héctor i Kameni

Els blanc-i-blaus, juntament amb Atlètic de Madrid i Sevilla, són els primers equips a incorporar-se a la feina de cara a la temporada 2011-2012

Redacció
1 min
Els jugadors de l'Espanyol, en el primer dia d'entrenament

BarcelonaL'Espanyol ha tornat a la feina aquest dilluns a la tarda, i s'ha convertit juntament amb l'Atètic de Madrid i el Sevilla, amb el club més matiner en començar la pretemporada. L'equip que entrena Mauricio Pochettino ha fet una primera sessió a Sant Adrià, on no hi han participat Luna, Dídac, Héctor i Kameni, tots ells amb permís del club.

Els blanc-i-blaus s'entrenaran durant la setmana a Barcelona abans de desplaçar-se, el proper dilluns 11 de juliol, a Peralada. Allà l'equip farà un pla per millorar el condicionament físic.

Com ja ha fet durant les últimes temporades, la plantilla de l'Espanyol es distribuirà en tres grups durant els matins de dimarts, dimecres i dijous per, alternativament, sotmetre's a proves mèdiques i físiques a la Clínica Creu Blanca, el CAR de Sant Cugat i la Ciutat Esportiva. A la tarda, en un horari encara per determinar (igual que les sessions de divendres i dissabte), tornarà a ajuntar-se tot el grup per continuar amb el treball a la Ciutat Esportiva.

stats