Espanyol
Esports Futbol 10/01/2012

El Comitè d'Apel·lació desestima el recurs de l'Espanyol i manté la sanció a Kiko Casilla

El club havia presentat un recurs perquè deixés sense efecte la decisió del Comitè de Competició en què, argumentant que s'han presentat fora de termini les al·legacions a l'acta arbitral, imposa una sanció d'un partit al porter

Ara
1 min
Kiko Casilla.

BarcelonaEl Comitè d'Apel·lació ha desestimat el recurs de l'Espanyol i manté la sanció a Kiko Casilla. El club havia presentat un recurs davant el Comitè d'Apel·lació perquè deixés sense efecte la decisió del Comitè de Competició en què, argumentant que s'han presentat fora de termini les al·legacions a l'acta arbitral, imposa una sanció d'un partit de suspensió a Kiko Casilla per la targeta vermella que va veure en el partit d'anada de la Copa del Rei de dijous passat a Còrdova.

L'Espanyol, que va presentar les al·legacions diumenge al matí, entén que el termini marcat per a la Copa del Rei (les 14 hores del primer dia hàbil) es complia aquest dimarts. Cal recordar que el conjunt blanc-i-blau va disputar el seu partit el dia 5 de gener a la nit a Còrdova, i que el 6, dia de Reis i festiu, era divendres, de manera que el termini s'allargava fins aquest dilluns.

El Comitè de Competició, però, ha explicat en la sentència que el termini expirava dissabte i, amb aquest argument, ni tan sols ha entrat a valorar les al·legacions que va enviar el club.

El Comitè d'Apel·lació ha fallat en la mateixa línia.

stats