Espanyol
Esports Futbol 05/08/2011

El club podria renunciar al migcampista per millorar el contracte d'Osvaldo

Pochettino va qualificar de "prioritària" l'arribada d'un mig, però el club hi podria renunciar perquè Osvaldo continuï, segons ha explicat el director esportiu, Ramon Planes

Efe
1 min
Osvaldo allunya els rumors però no tanca la porta a marxar

BarcelonaL'Espanyol podria renunciar a l'arribada d'un migcampista organitzador, qualificada fa setmanes com a "prioritària" per l'entrenador Mauricio Pochettino, per poder millorar el contracte al davanter Pablo Daniel Osvaldo, segons ha explicat el director esportiu, Ramon Planes.

"Si fem un esforç per retenir jugadors importants potser també fem un esforç a nivell de club per quedar-nos com estem", ha dit en referència a la composició definitiva de la plantilla. La capacitat econòmica de l'entitat és limitada i es busca un migcampista a cost zero i amb fitxa baixa.

Planes s'ha mostrat inquiet amb els últims moviments del mercat: "Desgraciadament, la millor opció seria que el termini de fitxatges acabés demà i que ens deixessin tranquils per consolidar la plantilla. Aquestes coses no hi ajuden. En tenir jugadors de nivell t'exposes a la possibilitat que sempre es puguin produir propostes interessants".

D'altra banda, el director esportiu encara no s'ha vist amb el representant d'Osvaldo, Darío Decoud. "No he parlat amb el seu agent, però hi haurà contacte telefònic. Jo no torno a Barcelona, em quedo per veure el Carranza. Si s'hagués de produir una sortida, com més tard fos, més mal podria fer", ha subratllat.

stats