Espanyol
Esports Futbol 05/07/2012

L'Espanyol torna a la feina amb gairebé dues hores d'entrenament físic

L'equip se sotmetrà aquest divendres a les proves mèdiques i més tard es tornarà a entrenar a la Ciutat Esportiva

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl primer equip de l'Espanyol ha tornat aquesta tarda a la feina a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, després d'un mes i mig de vacances, amb una sessió essencialment física que ha durat una hora i 45 minuts, gairebé sense cap exercici amb pilota.

A l'entrenament vespertí hi han participat tots els futbolistes de la plantilla blanc-i-blava, a excepció del central mexicà Héctor Moreno, que té permís del club català fins diumenge que ve. L'ariet hispanouruguaià Walter Pandiani, que va acabar contracte el 30 de juny, tampoc no hi ha assistit.

A més dels futbolistes amb fitxa del primer equip, també s'han exercitat amb el grup els jugadors del filial Edgar Badia, Cristian Gómez, Christian Alfonso, Víctor Álvarez i Thievy Bifouma. Una altra de les cares noves ha estat la de Dani Nieto, migcampista que va jugar cedit al Girona la temporada passada.

L'equip se sotmetrà aquest divendres a les proves mèdiques, a la Clínica Creu Blanca, i d'esforç, al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, de manera que la plantilla es dividirà en dos grups.

Aquest divendres a la tarda, els blanc-i-blaus tornaran a entrenar-se junts a la Ciutat Esportiva i el 10 de juliol es desplaçaran a Peralada per començar la pretemporada.

stats