Espanyol
Esports Futbol 11/06/2012

Fernando Molinos s'acomiada com a vicepresident de l'Espanyol amb el cor dividit

El nou president del Saragossa ha valorat aquest dilluns els motius de la seva marxa

Efe
1 min
Fernando Molinos

Cornellà de LlobregatFernando Molinos, nou president del Saragossa després de deixar el seu càrrec com a vicepresident de l'Espanyol, ha valorat aquest dilluns els motius de la seva marxa i ha comentat que "aquests dos clubs són com la meva parella i la meva germana, no puc renunciar a una entitat que m'ha fet créixer".

Molinos ha confessat que la decisió ha estat complicada: "Si no hagués estat pel Saragossa tinc molt clar que no deixo l'Espanyol. Ha estat un procés llarg i difícil per a mi. Agapito Iglesias -màxim accionista del club aragonès- ja m'ho havia ofert en un parell d'ocasions".

El nou president del Saragossa, exjugador dels dos clubs i vinculat institucionalment a l'Espanyol des de 1996 en diverses etapes, ha agraït al club català el tracte. "Me'n portaria tot el Consell amb mi. Deixo al club molt ben governat, amb gent molt vàlida. L'afició pot estar tranquil·la", ha comentat.

En el capítol d'agraïments, Fernando Molinos ha destacat especialment al màxim accionista blanc-i-blau Daniel Sánchez Llibre i al president Ramón Condal. "El futbol m'ha donat les seves amistats i els he d'estar encara més agraït. No sé què passarà en el futur però si l'Espanyol em necessita aquí estaré", ha assegurat.

stats