Espanyol
Esports Futbol 03/06/2011

Ferran Marín es converteix en el nou president de l'Associació de Petits Accionistes de l'Espanyol

L'Associació de Petits Accionistes de l'Espanyol (APMAE) compta amb un nou president elegit a l'assemblea celebrada a l'estadi de Cornellà-El Prat

Efe
1 min

BarcelonaL'Associació de Petits Accionistes de l'Espanyol (APMAE) compta amb nou president, Ferran Marín, elegit a l'assemblea celebrada a l'estadi de Cornellà-El Prat en la qual el seu predecessor en el càrrec, Ramon Rius, li ha passat el relleu de l'agrupació perica.

El procés era un pur tràmit ja que la candidatura de Ferran Marín era l'única que es presentava a les eleccions de l'APMAE i tots donaven per fet el canvi de cicle al capdavant de l'associació. El nou president ha exposat el seu programa i en el seu discurs ha agraït la feina de Ramón Rius i també el de l'anterior junta.

En les últimes accions de l'APMAE, amb l'antiga presidència, destaca la disconformitat amb l'ampliació de capital que va dur a terme el RCD Espanyol, qualificada per l'associació de "fracàs" després que l'entitat catalana no aconseguís en el primer termini establert la quantitat desitjada.

stats