Espanyol
Esports Futbol 26/11/2011

Forlín i Christian Alfonso, novetats a la convocatòria de l'Espanyol per jugar contra l'Osasuna

El defensa argentí torna després de complir un partit de sanció; i el jugador del filial s'afegeix als seus companys del 'B' Canal, Thievy i Cristian Gómez, que repeteixen

Ara
1 min
Forlín somriu durant l'entrenament.

BarcelonaJuan Forlín i Christian Alfonso són les novetats a la llista de convocats de l'Espanyol pel partit d'aquest diumenge contra l'Osasuna. El defensa argentí torna després de complir un partit de sanció –en l'empat dels blanc-i-blaus contra la Reial Societat–, mentre el jugador del filial s'afegeix als seus companys del 'B' Canal, Thievy i Cristian Gómez, que repeteixen.

Mauricio Pochettino ha presentat una convocatòria de 19 jugadors, on no hi són ni Javi López ni Walter Pandiani, baixes la setmana anterior. Com també continuen fora per lesió Albín, Kameni, Mattioni i Javi Márquez.

La llista completa és: Raúl Rodríguez, Amat, Rui Fonte, Baena, Álvaro Vázquez, Verdú, Romaric, Kiko Casilla, Galán, Héctor Moreno, Weiss, Forlín, Dídac, Dátolo, Cristian Álvarez, Cristian Gómez, Christian Alfonso, Canal i Thievy .

Com ja és habitual en l'Espanyol, pels partits a Cornellà-El Prat, la plantilla es concentrarà aquest dissabte al vespre (20.30). A més, i segons informa el club, els jugadors tindran el dilluns lliure, i

tornaran a la feina el dimarts (10.30) a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

stats