Espanyol
Esports Futbol 28/07/2011

Forlín: "Héctor Moreno em recorda Víctor Ruiz, és molt fàcil jugar amb ell"

El central argentí de l'Espanyol confia que l'adaptació del nou fitxatge periquito serà "ràpida" i que, entre tots dos, formaran una parella de centrals molt fiable per a l'Espanyol

Efe
1 min
Héctor Moreno pressiona Cvitanich, jugador del Boca.

Sant Adrià de BesòsJuan Forlín ha lloat Héctor Moreno, nou fitxatge del club aquesta temporada, perquè "és molt fàcil jugar amb ell". Diu que li recorda "a Víctor Ruiz perquè és esquerrà, físicament semblant i li agrada sortir amb la pilota jugada".

El defensa argentí ha apuntat que les diferències que tinguin s'aniran solucionant amb el temps. "És un futbolista molt capaç i s'adaptarà ràpid a la Lliga a mesura que passin els partits. Anirem parlant entre els dos per rendir millor al camp", ha insistit Forlín, el defensa més experimentat de la defensa aquesta temporada.

D'altra banda, el central s'ha mostrat satisfet per la victòria d'ahir al Torneig Ciutat de Barcelona: "No pensàvem en el resultat, només a fer el joc que vol el nostre entrenador. Per sort vam guanyar un rival d'entitat, i això també és important".

Finalment, Juan Forlín ha destacat a la Ciutat Esportiva la importància d'Osvaldo per l'equip. "És un futbolista clau per al vestidor, ja ho ha demostrat. De moment estem tranquils perquè segueix amb nosaltres i en el futur ja es veurà", ha asseverat el futbolista blanc-i-blau.

stats