Espanyol
Esports Futbol 23/12/2010

Futbol i solidaritat, un èxit a Cornellà-El Prat

L'acte ha comptat amb la presència de més de 2.000 persones a l'Estadi de Cornellà-El Prat. La majoria d'assistents han portat el seu regal i l'ONG La Nau els distribuirà entre els nens més necessitats

Redacció
2 min
Alguersuari i Fernando Molinos al Torneig Solidari.

Cornellà-El PratL'Estadi RCDE de Cornellà-El Prat ha estat l'escenari del 1r triangular benèfic organitzat per Pericos Solidaris RCDE amb l'objectiu de recollir joguines destinades a nens de famílies sense recursos. Els tres equips participants han estat formats per exjugadors de Primera Divisió del club, Jaume Alguersuari i fans del pilot de F1, i representants de la Federació de Penyes i de la Curva.

En els prolegòmens del partit, Jaume Alguersuari ha lliurat a l'Espanyol el mono amb el qual ha competit aquesta temporada al Mundial de F1. El club ha retornat el gest i li ha lliurat una samarreta blanc-i-blava amb el número 1 a l'esquena.

El primer partit ha enfrontat els exjugadors de l'Espanyol amb els amics de Jaume Alguersuari, entrenats per Juan Garrido. Els veterans no s'han deixat sorprendre, malgrat el bon estat de forma del seu rival, i s'han imposat per un clar 3-1. El segon enfrontament l'han disputat els amics d'Alguersuari contra els representants de la FCPE i La Curva. El xoc ha acabat amb victòria dels espanyolistes per un contundent 4-1.

A més d'Alguersuari, al triangular també hi han participat els nedadors Alan Cabello i Juanmi Rando, el pilot de trial i campió del món Adam Raga, el pilot del mundial de motos, Aleix Espargaró, els tennistes Nicolás Almagro, autor d'un gran gol, i Marcel Granollers, i el pilot de skeleton Ander Mirambell, entre d'altres.

L'entrenador del primer equip, Mauricio Pochettino, ha liderat la formació d'exjugadors del RCD Espanyol i fins i tot ha marcat un dels tres gols. L'han acompanyat exfutbolistes mítics com Thomas N'Kono, Jordi Lardín, Eloy Pérez, Fernando Molins, Xavi Escaich, Raúl Longhi, Manel Martínez, 'Tintín' Márquez, Samper, que també ha marcat, Iñaki, Àlex García, Pedro Patón i Dani Solsona.

stats