Espanyol
Esports Futbol 18/12/2011

Héctor Moreno: "Ens agrada el que fem"

El central de l'Espanyol assegura que l'equip està en una bona dinàmica després de la victòria de dissabte contra l'Sporting, perquè té "molt amor" pel que fa i "gaudeix sempre" sobre la gespa

Efe
1 min
Llorente i Héctor Moreno disputen una pilota en el partit entre la Reial Societat i l'Espanyol

Sant Adrià del BesòsHéctor Moreno ha assegurat que l'equip està en una bona dinàmica, després de la victòria d'ahir contra el Reial Sporting, perquè té "molt amor" pel que fa i "gaudeix sempre" sobre la gespa.

El conjunt català s'acosta als llocs europeus després de la seva segona victòria consecutiva en Lliga. "Nosaltres mai vam dubtar de les nostres possibilitats, però ara a l'entorn ja no existeix aquella sensació de negativitat. Tenim una idea clara de joc, però de tota manera cal seguir treballant", ha comentat.

El defensa només pensa en el partit de Copa del Rei de dimarts contra el Celta: "Ahir va ser un moment de gaudir de la victòria, però toca pensar en la Copa. Si perdem estem fora, i quedar eliminats és una de les sensacions més amargues que hi ha al futbol. Volem guanyar per començar bé les vacances i marxar tranquils".

El jugador mexicà arrossega una contusió a l'empenya del peu dret, i el davanter francès Thievy Bifouma, un altre traumatisme a la tíbia de la cama dreta. Segons l'informe mèdic facilitat pel club, es tracta de dos problemes lleus i estaran a disposició del tècnic per al pròxim partit.

stats