Espanyol
Esports Futbol 19/09/2012

Héctor Moreno supera la contusió i ja treballa al mateix ritme que el grup

El central mexicà ha completat l'entrenament amb normalitat i estarà a disposició del tècnic per jugar dissabte contra el Betis. Colotto ha fet part del treball amb el grup i aquest dimecres a la tarda seguirà recuperant-se al gimnàs

Efe
1 min
Héctor Moreno, en un partit de pretemporada RCDESPANYOL.COM

Sant AdriàHéctor Moreno ha superat la contusió muscular al recte anterior de la cama dreta que va patir durant el partit contra l'Athletic de Bilbao diumenge passat i aquest dimecres al matí ja ha treballat al mateix ritme que la resta del grup.

Els metges seguiran controlant la seva evolució els pròxims dies. De tota manera, tot fa indicar que el defensa mexicà no tindrà cap problema per ser a la convocatòria de cara al partit contra el Betis dissabte a les 20.00 hores.

D'altra banda, el central italoargentí Diego Colotto ha realitzat una part del treball amb els seus companys i una altra al marge. Aquesta tarda l'ex del Deportivo, nou fitxatge d'aquesta temporada, treballarà en solitari al gimnàs i es posarà a les mans dels fisioterapeutes del club per accelerar la seva recuperació.

En un amistós contra el Nàstic el passat 31 de juliol, Colotto va patir una fissura al cinquè metatarsià del peu esquerre de la qual va ser operat el 3 d'agost. El període de baixa estimat llavors per l'entitat era d'entre vuit i deu setmanes. Està en la recta final de la seva recuperació.

La resta dels lesionats de la plantilla, el davanter Sergio García, el migcampista Raúl Baena, el mitja punta uruguaià Juan Albín i el brasiler Felipe Mattioni, milloren seguint les previsions.

stats