Espanyol
Esports Futbol 31/08/2012

Héctor Moreno: "L'equip no té dubtes, hem fet mèrits per tenir algun punt"

El central mexicà creu que les derrotes contra el Mallorca i el Saragossa han vingut per "errades puntuals" i assegura que l'equip ha treballat per millorar la seva capacitat d'atenció en certes jugades

Efe
2 min
Els jugadors de l'Espanyol beuen aigua durant un entrenament a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsHéctor Moreno ha afirmat aquest divendres que el seu equip està "convençut del que ha de fer" per canalitzar el seu camí a la Lliga, on ha acumulat dues derrotes consecutives, que el central atribueix només a faltes "puntuals" de concentració.

"Hem de millorar les coses que fem. L'equip està convençut del que ha de fer, no té dubtes. Esperem que surtin les coses correctament per poder guanyar", ha dit el defensa en roda de premsa després de l'entrenament a la ciutat esportiva.

Des del seu punt de vista, el conjunt blanc-i-blau ha fet "molts mèrits per tenir algun punt, però els detalls i els gols encaixats són coses puntuals", motiu pel qual el partit de diumenge contra el Llevant és una bona oportunitat per sumar els tres primers punts de la Lliga.

Un rival del qual Moreno ha destacat el perill en els contraatacs. El Llevant és "letal amb poques ocasions", i això obligarà l'Espanyol a millorar les prestacions defensives que va oferir contra el Mallorca i el Saragossa.

"Jo no diria que la nostra defensa sigui tova, sinó que hi ha desatencions, coses que es poden millorar. Són desconcentracions que un jugador en aquesta Lliga no pot tenir i ho hem estat treballant. Cal estar amb el límit d'atenció tot el partit", ha recalcat el mexicà. En aquest sentit, el central ha insistit que "és d'hora per treure conclusions".

Moreno, que dijous es va reincorporar a la feina del grup després de superar unes molèsties a les lumbars després d'un fort cop a l'últim partit, ha assegurat que, de la seva banda, està a plena disposició del tècnic per al pròxim partit. "Em trobo bé i m'he recuperat satisfactòriament durant aquests dies. Em sento molt bé, depèn de la decisió del cos tècnic, però estic en condicions de poder jugar", ha afirmat.

I sobre els últims fitxatges, Moreno ha opinat que "sempre és benvinguda la gent que ve a aportar i a sumar". "Vénen amb una disposició i ganes bastant bones. Estem contents amb ells", ha conclòs.

stats