Espanyol
Esports Futbol 15/03/2012

Héctor Moreno: "Els tres partits següents no definiran res"

L'estat de la classificació, amb poques diferències de punts entre els dos extrems de la classificació, no inquieta el defensa mexicà del conjunt català

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl defensa central de l'Espanyol Héctor Moreno ha assegurat que els tres rivals següents (Racing, Betis i Màlaga) "no definiran res, perquè seguirà havent jornades per davant".

L'estat de la classificació, amb poques diferències de punts entre els dos extrems de la classificació, no inquieta el defensa mexicà del conjunt català: "No ens fixem en la competència de Primera divisió, només ens centrem en nosaltres mateixos i no mirem la nostra posició".

Héctor Moreno ha augurat un partit disputat contra el Racing de Santander dilluns que ve a Cornellà-el Prat (21.00 hores). "L'afrontem com qualsevol altre partit. Els dos tenim els nostres objectius i cadascú lluitarà pels seus. Serà un partit molt intens", ha asseverat.

L'Espanyol arribarà amb motivació a la pròxima jornada després de vèncer el Rayo Vallecano per 5-1: "Vam recobrar la intensitat de l'equip i vam recuperar pilotes a la part alta del camp", ha dit.

A nivell personal, el jugador mexicà ha valorat el seu futur malgrat que algunes informacions el situen a l'agenda de diversos clubs de Primera: "No m'ho plantejo, visc el dia a dia i estic content aquí. Em centro a seguir millorant, i la meva idea és quedar-me i complir el meu contracte", ha dit el central, que va signar aquest estiu per cinc temporades.

stats