Espanyol
Esports Futbol 25/11/2011

Héctor Moreno: "Quan vaig fitxar imaginava que seria important"

El central mexicà s'ha convertit en un dels intocables en la defensa blanc-i-blava i ha disputat tots els minuts de l'Espanyol fins ara

Efe
1 min
Llorente i Héctor Moreno disputen una pilota en el partit entre la Reial Societat i l'Espanyol

Sant Adrià del BesòsHéctor Moreno, intocable en la defensa blanc-i-blava, ha apuntat avui que "quan vaig fitxar imaginava que seria un jugador important". El futbolista ha dit que espera continuar en aquesta línia gràcies al "treball i la voluntat de continuar millorant i aprenent".

El defensa mexicà ha destacat el bon moment de la defensa: "Totes les línies de l'equip treballem per al mateix objectiu, els primers que ataquem som els de darrere i els primers que defensen són els jugadors de la parcel·la ofensiva. D'aquesta forma aconseguim que els rivals no tinguin pilotes clares".

Per l'internacional, mantenir la porteria a zero "és clau, ja que així és molt més fàcil guanyar, perquè amb un parell d'ocasions i una mica de sort podem emportar-nos la victòria".

En aquest sentit, Héctor Moreno no està preocupat per la falta de gol de l'equip espanyolista: "Quan n'entri un, caurà el raïm sencer".

stats