Espanyol
Esports Futbol 16/04/2011

Javi Márquez, principal novetat a la llista de convocats de l'Espanyol pel partit contra l'At. de Madrid

El migcampista s'ha recuperat a temps de les seves molèsties al lligament lateral extern del turmell esquerre i podrà estar a l'onze titular blanc-i-blau

Redacció
1 min
Javi Márquez controla una pilota contra l'Athletic.

BarcelonaJavi Márquez és la principal novetat a la llista de convocats de l'Espanyol per jugar contra l'Atlètic de Madrid, aquest diumenge, a Cornellà-El Prat (21.00). El migcampista, ja recuperat de les seves molèsties al lligament lateral extern del turmell esquerre -i que aquesta setmana explicava que tenia “bones sensacions”- està a punt per jugar i s'espera que formi part de l'onze titular blanc-i-blau.

L'Espanyol jugarà aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid, en un duel directe per aconseguir una de les places que donen dret a jugar la propera edició de l'Europa League. Els periquitos van guanyar al partit de la primera volta (2-3), tot i que en aquestes últimes jornades els homes de Pochettino han encadenat mals resultats, i han perdut l'avantatge que havien acumulat a la primera volta.

Llista de convocats: Kameni, Chica, J. Márquez, Amat, Callejón, Luis García,Verdú, Galán, Javi López, Osvaldo, Álvaro, Iván Alonso, Cristian, Raúl, Fonte, Thievy, Isaías i Cana.

stats