Espanyol
Esports Futbol 29/07/2011

Javi Márquez i Kameni, els altres fronts de l'estiu per a l'Espanyol

Tot i que Osvaldo és el nom propi que centra l'actualitat blanc-i-blava, el club també treballa per concretar les renovacions de Javi Márquez i la possible sortida de Kameni, que apunta a suplent aquesta temporada

Efe
1 min
Carlos Kameni

BarcelonaL'Espanyol té dos fronts oberts que intentarà solucionar abans que comenci la temporada, la renovació del migcampista Javi Márquez, "paralitzada" segons fonts del club fins a un nou contacte amb el seu representant, i el futur de Carlos Kameni, que podria ser suplent aquesta temporada.

Aquestes dues situacions se sumen a la de la continuïtat o no del davanter Pablo Daniel Osvaldo, pel que ahir l'Atlètic de Madrid va fer una oferta de 12 milions que el club va rebutjar. A més, hi ha els descartats: Corominas i 'Lola' Smiljanic, amb contracte fins a 2012, i que s'entrenen en solitari a l'espera de trobar equip.

Javi Márquez

El cas de Javi Márquez, amb contracte fins a 2013, sembla complicat. Les converses amb el seu agent, Jesús Medina, s'han iniciat des de fa mesos. El futbolista vol seguir i l'Espanyol té la intenció d'allargar el seu contracte fins al 2015, però les posicions econòmiques encara estan molt distants entre les dues parts.

Cas Kameni

Kameni, de la seva banda, s'entrena amb el grup després de descartar-se pràcticament el seu traspàs al Roma. El camerunès, segons el club, és "un més per a Pochettino" i, després de set temporades sent intocable, haurà de barallar-se per la titularitat com la resta. El porter té una de les fitxes més altes de la plantilla.

L'internacional africà té contracte fins al 2013 i és poc probable que accepti una suplència si es dóna el cas, el que ja va passar en el Ciutat de Barcelona, torneig de presentació al qual no va ser convocat. Al final de la Lliga passada el camerunès va acusar el club de falta d'ambició, provocant un gran empipament a l'entitat.

stats