Espanyol
Esports Futbol 22/11/2011

Javi Márquez haurà de passar per quiròfan si les molèsties li duren 10 dies més

Els metges confirmen que els problemes al turmell esquerre del futbolista han millorat i esperaran 10 dies més abans d'optar per intervenir-lo quirúrgicament

Ara
1 min
Javi Márquez i Diego Rivero en l'Espanyol-Boca Juniors.

BarcelonaJavi Márquez evitarà el quiròfan si les molèsties que encara té al turmell esquerre marxen en els propers deu dies. El migcampista ha passat aquest migdia per la Clínica USP Sant Carles de Múrcia perquè els metges analitzessin l'evolució de la seva lesió i valoressin si cal que sigui intervingut quirúrgicament. De moment no serà intervingut, però si no millora el seu estat en els propers dies s'operarà.

L'informe mèdic confirma que "el jugador ha aconseguit una millora significativa, però encara persisteixen lleugeres molèsties que li impedeixen la incorporació total a l'activitat física intensa". Després d'un exhaustiu estudi, s'ha decidit intensificar el tractament durant els propers dies, i dimecres el jugador ja participarà a l'entrenament amb els seus companys. Si la lesió no millora, es procedirà al tractament quirúrgic.

stats