Espanyol
Esports Futbol 01/12/2011

Javi Márquez alterna la feina en grup amb la recuperació al CAR

El migcampista ha realitzat part de l'entrenament amb la resta de la plantilla a Sant Adrià i després s'ha desplaçat al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat per seguir amb la recuperació del turmell esquerre

Efe
1 min
Javi Márquez, el primer per l'esquerra, ja s'ha entrenat amb els seus companys.

Sant Adrià del BesòsJavi Márquez ha realitzat avui part de l'entrenament amb la resta de la plantilla i després s'ha desplaçat al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat per seguir amb la recuperació del turmell esquerre.

El migcampista va patir un traumatisme en l'articulació durant el partit contra el Betis, el 27 d'octubre passat. En la mateixa zona que el va obligar a perdre's nou partits l'anterior campanya i els metges no descarten el quiròfan, encara que de moment el tractament conservador està donant bons resultats.

Javi López, Pandiani i Sergio García, al marge

D'una altra banda, el lateral dret Javi López, amb una lesió en el lligament lateral extern del turmell dret i una contusió òssia al peroné, segueix entrenant-se al marge del grup. El futbolista està pràcticament descartat per al partit de dissabte que ve, a Mestalla a les 22.00 hores.

El davanter uruguaià Walter Pandiani, amb molèsties en el quàdriceps dret, ja s'ha perdut els tres últims partits de Lliga. L'evolució del jugador és positiva però, en principi, el cos tècnic no vol arriscar i, si no hi ha cap sorpresa d'última hora, no arribarà a temps per a aquest dissabte.

El punta Sergio García, finalment, evoluciona correctament de la seva elongació en el recte anterior de la cama dreta. Els tècnics són optimistes després dels últims entrenaments del davanter, encara que esperaran a demà a decidir si finalment entra o no en la convocatòria.

stats