ESPANYOL
Esports Futbol 27/02/2011

Javi Márquez, dubte davant el Mallorca per una contusió al turmell esquerre

El migcampista de l'Espanyol va rebre un cop a la cara interna del turmell que li ha provocat, segons les proves que li han fet, una distensió lleu del lligament lateral

Redacció
1 min
Javi Márquez lluita una pilota amb Markel Bergara. ALBERT GEA / REUTERS

BarcelonaJavi Márquez, migcampista de l'Espanyol, és dubte per al partit de dimarts davant el Mallorca per una contusió al turmell esquerre, que va rebre en l'última jugada del partit de dissabte contra la Reial Societat. Els metges esperaran a l'entrenament de dilluns per saber si estarà disponible per a la convocatòria.

Un cop a la cara interna del turmell esquerre li ha provocat una distensió lleu del lligament lateral. El futbolista català, de totes maneres, s'ha sotmès a una radiografia que ha descartat qualsevol problema més greu. En aquests moments, la forta contusió és més problemàtica que el lleu esquinç.

D'altra banda, el lateral esquerre David García i el davanter José Callejón tenen sobrecàrregues als bessons. Álvaro, per la seva banda, va acabar el partit amb una contusió a l'esquena. En principi, cap d'aquests tres jugadors hauria de tenir problemes per entrar a la llista de convocats per al Mallorca.

La resta de lesionats de llarga durada, Raúl Baena, Felipe Mattioni i Iván de la Peña segueixen amb el treball diferenciat i compleixen correctament els terminis de recuperació. El migcampista Raúl Baena és el que està, en principi, més a prop de reaparèixer després d'una lesió de segon grau en el recte anterior de la cama esquerra.

stats