ESPANYOL
Esports Futbol 25/01/2011

Javi Márquez: "Només penso a seguir a l'Espanyol"

El migcampista ha assegurat que la seva intenció és seguir al club blanc-i-blau malgrat les informacions que el situen a l'agenda de diversos equips estrangers

Redacció
1 min
Javi Márquez lluita amb Maduro en el partit de Mestalla.

BarcelonaEl migcampista de l'Espanyol, Javi Márquez, ha assegurat avui que la seva intenció és seguir al club blanc-i-blau malgrat les informacions que el situen a l'agenda de diversos equips estrangers en aquest mercat d'hivern.

"No conec a fons aquestes notícies, però només penso a seguir a l'Espanyol. És un club que m'ha donat moltíssim i vull estar aquí molt temps per seguir ajudant els meus companys com fins ara", ha subratllat.

El jugador blanc-i-blau creu que el bon moment actual de l'equip, amb 37 punts i consolidat en els llocs europeus, ajuda al fet que el mercat es fixi en l'Espanyol: "Si surt el meu nom és perquè tot el grup està fent les coses bé i estem fent una gran temporada. Només vull defensar aquesta samarreta amb el màxim orgull possible".

Javi Márquez ha asseverat que l'equip està a dalt en la classificació per mèrits propis: "No estem per damunt del nostre nivell, ja que treballem per ser millors cada dia tant en l'aspecte individual com en el col·lectiu. Sempre es fa una planificació i s'entrena perquè tot vagi bé", ha dit.

stats