ESPANYOL
Esports Futbol 30/12/2010

Jesús Pérez substitueix Di Blasi com a preparador físic blanc-i-blau

Jesús Pérez s'ha convertit en el nou responsable de la preparació física del primer equip periquito després de la reorganització del club per la marxa de Di Blasi

Redacció
1 min
Jesús Pérez, nou preparador físic

BarcelonaJesús Pérez és el nou responsable de la preparació física del primer equip després de la reorganització interna que ha patit el club blanc-i-blau per la marxa de Feliciano di Blasi.

Pérez ja s'havia incorporat a l'staff tècnic dels blanc-i-blaus com a analista tècnic i director del departament de Planificació i Investigació des del passat mes de juliol.

Llicenciat en INEFC i amb la titulació d'entrenador, Pérez ha compaginat el seu treball en diferents clubs amb la docència a la Universitat Internacional de València, a l'escola d'entrenadors i amb la ponència en diferents màsters formatius de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Durant la seva carrera, ha fet de preparador físic i de segon entrenador a equips com l'Almeria, el Rayo Vallecano, la selecció catalana absoluta, el Reial Múrcia, el Castelló, el Nàstic o l'Al-Ittihad Club de l'Aràbia Saudita.

stats