Espanyol
Esports Futbol 10/08/2012

Joan Capdevila: "Al Benfica m'haurien pogut tractar d'una altra manera"

En declaracions al diari 'Record', el lateral esquerre que aquest estiu ha fitxat per l'Espanyol ha lamentat que l'entrenador del club portuguès (Jorge Jesús) "mai no comptés" amb ell

Efe
1 min
Joan Capdevila intenta xutar  la pilota en  un moment  del partit que es va jugar  ahir contra  el Montpeller.

BarcelonaJoan Capdevila, que aquest estiu ha fitxat per l'Espanyol, ha considerat que l'haguessin pogut tractar "d'una altra manera" durant el seu pas pel Benfica, encara que ha aclarit que no està "dolgut" amb el club portuguès.

"Sempre vaig treballar al màxim, mai no vaig causar cap problema i ho vaig donar tot. Però la veritat és que l'entrenador (Jorge Jesús) mai no va comptar amb mi. Crec que podria haver estat tractat d'una altra forma, però no vull assenyalar ningú", ha dit en declaracions al diari lusità 'Record' el campió del món i d'Europa amb la selecció espanyola.

Resignat, el defensa català ha constatat que "les coses no van anar de la forma" que ell volia a Portugal i ha assegurat que ara està centrat en la seva experiència a l'Espanyol. "El Benfica em va oferir la meva primera experiència a l'estranger i hi vaig fer bons amics. Vaig tenir grans companys i persones en el club que em van ajudar molt. Els ho agraeixo a tots", ha dit.

Al club portuguès, l'exjugador del Deportivo de la Corunya, Atlètic de Madrid i Vila-real hi va jugar només dotze partits oficials, cinc d'ells a la Lliga i un a la Lliga de Campions.

stats