Espanyol
Esports Futbol 03/04/2012

Collet confirma les negociacions amb un fons d'inversió i aclareix que l'operació "no implicarà una venda obligada"

El conseller delegat de l'Espanyol ha aclarit que, malgrat que la decisió està presa, "l'operació encara no està tancada" i s'ha de fer una lectura positiva d'una "bona oportunitat que el club ha d'aprofitar"

Ara
1 min
Joan Collet, conseller de l'Espanyol.

BarcelonaAquest matí, 'La Vanguardia' ha avançat que l'Espanyol ha venut part dels drets de Javi Márquez i Álvaro Vázquez a una societat britànica d'inversors per 3,8 milions d'euros. Joan Collet, conseller delegat del club, ha assegurat que l'operació "no està 100% tancada", però confirma que el consell ha pres la decisió. "Això no s'ha de mirar des d'un punt de vista negatiu, com sembla que s'està fent –demana Collet–. Són operacions que s'estan fent molt a Anglaterra. Ens ha sortit aquesta oportunitat i creiem que l'hem d'aprofitar".

En nom del club, el directiu blanc-i-blau ha volgut aclarir que els percentatges de venda de drets dels jugadors són "molt petits, que no superaran el 20%", i que en cap cas l'acord implicaria haver d'executar cap traspàs obligatòriament. Els fons no recuperarien la inversió si finalment no es produeix una venda, ha explicat Collet.

Joan Collet creu que "és bo que aquests fons que es mouen per tot Europa hagin apostat per l'Espanyol". D'altra banda, matisa la informació avançada per 'La Vanguardia' i assegura que no es tracta "d'aquesta quantitat ni d'aquests jugadors". L'entitat farà aquesta operació amb tres futbolistes, tot i que no concreta quins. "La direcció esportiva no té res a veure en aquesta decisió, que és tota del consell, perquè econòmicament és interessant per al club".

Per acabar, el conseller delegat ha assegurat que aquesta operació no afectarà els processos de renovació dels futbolistes. "Vendre'ns un tant per cent dels seus drets no voldrà dir que hagin de marxar a l'estiu", ha reiterat.

stats