Espanyol
Esports Futbol 26/04/2012

Joan Collet: "Márquez s'amaga en criteris esportius, però és un tema econòmic"

El directiu blanc-i-blau ha reconegut en declaracions a RAC1 que per ell era una situació previsible

Efe
1 min

BarcelonaJoan Collet, conseller delegat de l'Espanyol, ha assegurat que "Javi Márquez s'amaga en criteris esportius per no renovar però en el fons és un tema econòmic", després que el futbolista hagi confessat aquest matí la seva voluntat de no renovar amb l'entitat, amb la qual té contracte fins al 2013.

El directiu blanc-i-blau ha reconegut en declaracions a RAC1 que per ell era una situació previsible: "Sabia que aquest moment arribaria, he tingut diverses reunions amb el seu representant. Però és una mica temerari dir això quan et queda un any més de contracte, no sé si vindran amb alguna proposta bona per a l'Espanyol".

En aquest sentit, Collet ha subratllat que no malvendran el migcampista malgrat aquesta polèmica. "L'Espanyol no regalarà el jugador. Si aquestes declaracions amaguen una estratègia per malvendre'l estan molt equivocats. Mantenim un criteri de rigor econòmic i no farem cap ximpleria", ha comentat.

El conseller delegat ha explicat que durant els últims mesos ha mantingut diverses reunions amb el representant del jugador en les quals no s'ha arribat a cap acord. De tota manera, ha mantingut que la situació esportiva de Javi Márquez no té res a veure amb les diferències pel que fa al seu futur com a periquito.

"Pochettino no té ordres de res. Estic convençut que si Javi Márquez no juga és per motius esportius. El tècnic deu creure que n'hi ha d'altres millor que ell i ara confia en altres jugadors", ha assegurat Collet. El dirigent s'ha mostrat molest: "Està fora de lloc que un jugador parli ara de temes personals".

stats