Espanyol
Esports Futbol 11/01/2012

Collet: "El fitxatge de Kameni no és oficial però es tancarà en les properes hores"

Minuts abans de jugar la tornada de Copa contra el Còrdova, el conseller delegat de l'Espanyol ha confirmat que l'acord entre el Màlaga i l'Espanyol "està pendent només de tancar uns detalls" i en les pròximes hores Kameni serà traspassat

Natalia Arroyo
1 min
Joan Collet, conseller delegat de l'Espanyol.

Cornellà-El PratJoan Collet, conseller delegat de l'Espanyol, ha confirmat que l'acord entre el Màlaga i l'Espanyol pel traspàs de Kameni "està pendent només d'uns últims detalls". "El fitxatge no és oficial però estem en el camí de fer-lo imminent. Hem arribat a un principi d'acord amb el club andalús i amb el jugadora. En unes hores esperem tancar l'acord".

Collet ha afirmat, també, que la sortida del camerunès no reportarà uns beneficis directes a l'entitat blanc-i-blava. "El Màlaga no vol pagar en efectiu, però estem mirant de tancar unes variables que també seran bones per al club".

El conseller delegat de l'Espanyol no creu que la sortida de Kameni "sigui dolenta". "És un jugador que, per decisió tècnica, no tenia minuts i no és cap drama que marxi".

El club va fer anit una cosa que no acostuma a fer, anunciar que s'estava en negociacions. Collet assegura que, en cap cas, la gestió d'aquest fitxatge s'ha fet per protegir Pochettino de les possibles crítiques de l'afició. "Totes les decisions les prenem tots a una i pensant en el club".

stats