Esports Futbol 26/07/2012

Joan Verdú: "No tanco les portes a negociar, però la resposta del club no ha sigut positiva"

Les negociacions per la renovació del migcampista català haurien entrat en una via morta, però el jugador assegura que seguirà donant-ho tot a l'Espanyol

Ara
2 min
Joan Verdú, rodejat de jugadors del Palamós en l'amistós de pretemporada

BarcelonaEl futbolista català Joan Verdú ha assegurat aquest dijous sobre les negociacions amb l'Espanyol que deixa les portes obertes i que la seva intenció és seguir al club, tot i que la resposta de l'entitat blanc-i-blava "no ha sigut positiva". El passat dimecres es va conèixer que s'havien trencat les negociacions entre l'agent de Verdú i el club i que en principi les distàncies semblaven insalvables: l'entitat 'perica' no estaria disposat a complir la pretensió del jugador de renovar per cinc temporades ni a augmentar-li el sou.

"Després de l'estiu passat, el que ha ocorregut ara no ha sigut decisió meva. S'han generat moltes expectatives i al final, no ha estat com esperàvem", ha explicat Verdú. El futbolista barceloní ha declarat que la seva intenció és "seguir aquí" i que "fa un any que ho dic": "No tanco la porta a seguir negociant, el meu compromís és igual o superior al d'abans, però ja veurem què passarà d'aquí a l'any que ve", ha declarat el jugador. En la mateixa línia, Verdú ha recordat que "fa dos dies, tothom deia que ja estava fet. Ni abans estava tan a prop de renovar, ni ara tan lluny. La resposta de l'Espanyol no ha estat positiva però no tanco les portes a res".

Preguntat per la possibilitat de que l'Espanyol intenti vendre'l abans de que marxi lliure l'estiu que ve, quan acabi el seu contracte, Verdú ha contestat amb rotunditat: "Vendre'm? Això ha de sortir d'ells". El jugador no es planteja una marxa immediata: "Esperem que no arribi, doncs encara queden 4 o 5 mesos. Però el que pugui passar és difícil de saber".

Verdú ha assegurat que vol evitar que la incertesa sobre el seu futur l'afecti: "La meva intenció és donar-ho tot, i aquest any encara més. Tinc una responsabilitat com a capità, amb el cos tècnic i amb l'afició, pels colors que porto. Fins a l'últim dia suaré la samarreta com un professional", ha declarat. El futbolista ha reconegut, però, que li agradaria que la situació "fos una altra".

stats