Espanyol
Esports Futbol 10/05/2011

Jordi Amat: "Cornellà ha de ser un fortí per a nosaltres, amb l'ajuda de la nostra afició"

El central de l'Espanyol ha demanat el suport dels seus seguidors amb vista al partit del dimecres contra el València i també per a la recta final de temporada, en la qual l'equip es juga nou punts determinants per anar a Europa.

Redacció
1 min
Jordi Amat intenta aturar un xut d'Agüero en el partit de la 13a jornada al Calderón. El Kun tornarà a ser l'estilet matalasser.

BarcelonaEl central de l'Espanyol Jordi Amat ha demanat aquest dimarts el suport dels seus seguidors amb vista al partit del dimecres contra el València i també per a la recta final de temporada, en la qual l'equip es juga nou punts determinants per anar a Europa.

"Les possibilitats d'anar a Europa passen per guanyar el València, són tres punts vitals per a nosaltres. Cornellà ha de ser un fortí per a nosaltres. És molt important per a l'equip el suport dels nostres seguidors i esperem que ens animin en aquests moments. Hem de fer un últim esforç per anar a Europa", ha apuntat.

L'escenari ideal per a Amat és arribar amb opcions al partit del Sevilla, l'últim de la temporada. "És veritat que matemàticament no depenem de nosaltres, però hem d'intentar arribar a l'última jornada amb possibilitats. És molt important arribar a aquest partit amb opcions", ha indicat.

stats