Espanyol
Esports Futbol 12/01/2012

Albín rep l'alta mèdica després de ser operat al setembre

El migcampista de l'Espanyol ha rebut l'alta mèdica després de ser operat el 13 de setembre d'una lesió al recte anterior de la cama dreta amb afectació del tendó proximal i ja ha participat aquest dijous en un partit informal

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsJuan Albín, migcampista de l'Espanyol, ha rebut l'alta mèdica després de ser operat el 13 de setembre d'una lesió al recte anterior de la cama dreta amb afectació del tendó proximal i ja ha participat aquest dijous en un partit informal, segons ha comunicat el club català.

L'uruguaià va fitxar per l'entitat blanc-i-blava aquest estiu, procedent del Getafe, i només ha disputat dos partits de Lliga com a blanc-i-blau, contra el Mallorca i l'Athletic, partit en què es va lesionar als dotze minuts. Des de fa dies s'exercitava amb la resta dels seus companys, però fins avui no ha rebut l'alta.

Un altre jugador amb problemes físics, el porter Cristian Álvarez s'ha sotmès a noves proves mèdiques que han confirmat el seu trencament fibril·lar al bessó de la cama esquerra.

Durant tota aquesta setmana el porter hispanoargentí treballarà amb el fisioterapeuta i a principis de la qual ve li retiraran les crosses.

El capità se sotmetrà llavors a altres avaluacions per comprovar el progrés de la seva dolença. L'Espanyol no ha informat del període de baixa exacte de Cristian Álvarez. Fins que es recuperi el català Kiko Casilla, habitual suplent de Pochettino encara que titular a la Copa del Rei, estarà sota pals en Lliga.

stats