espanyol
Esports Futbol 29/06/2011

Kameni es planteja seguir un any més a l'Espanyol

El porter camerunès vol involucrar-se en un projecte esportiu ambiciós, però de moment no han arribat ofertes que li agradin i podria acabar el seu contracte amb el club blanc-i-blau

Efe
1 min
Kameni no ha estat convocat després de les seves polèmiques declaracions.

BarcelonaEl porter de l'Espanyol Carlos Kameni podria complir l'any que li resta de contracte amb l'entitat periquita, malgrat que les seves declaracions al tram final de la passada Lliga, en les què va acusar al club de falta d'ambició, el van col·locar en moltes travesses per abandonar l'equip.

La relació entre el camerunès i la directiva blanc-i-blava, a la qual no agradar les seves paraules, semblava trencada, però Kameni contempla la possibilitat d'acabar el seu contracte i el seu agent, Pascal Boisseau, es dóna un termini d'una setmana per veure si finalment arriba una oferta que convenci el jugador.

Les propostes que han arribat al seu despatx de Barcelona no tenen el perfil que voldria Kameni, ja que aquest busca un projecte esportiu ambiciós i fins ara els equips que el pretenen amb fermesa no són massa llaminers, per la qual cosa es planteja seguir a l'Espanyol. De moment els clubs que més sonen són el Fulham anglès i la Roma italiana, però cap d'ells ha formalitzat una oferta.

El traspàs, en cas de produir-se, podria tancar-se per uns tres milions d'euros. Si Kameni se'n va, Cristian Álvarez seria el primer porter i Kiko Casilla, cedit al Cartagena, el segon porter.

stats