Espanyol
Esports Futbol 24/07/2012

Kiko Casilla: "La competència amb Cristian Álvarez és maca"

El porter de l'Espanyol preveu una temporada en què serà difícil ser titular però adverteix que s'entrenarà dur per ser a l'onze. A més, demana que Verdú renovi aviat i celebra la ràpida adaptació dels nous fitxatges

Efe
1 min
Els porters Kiko Casilla, Cristian Álvarez i Édgar Badia a Sant Adrià

PeraladaKiko Casilla ha assegurat a Peralada que "la competència amb Cristian Álvarez és maca". Des que va arribar a l'Espanyol han estat en contacte i apunta que l'argentí "és un gran porter" i que serà "difícil ser titular".

El futbolista català, de tota manera, no renunciarà a fer-se amb un lloc a l'onze inicial: "L'únic que puc fer jo és entrenar-me dur per demostrar al tècnic que puc ser aquí". A més de Casilla i Cristian Álvarez, el porter del filial Edgar Badia també realitza la pretemporada amb l'equip.

Kiko Casilla també ha destacat la importància del migcampista Joan Verdú per al grup, que està negociant la seva renovació. "No el descobriré ara. És un jugador important per a nosaltres, ho està demostrant. És el cervell de l'equip, marca els temps i el ritme del partit. Tant de bo renovi aviat", ha dit.

El porter tarragoní també ha valorat el paper dels nous fitxatges per a la temporada que ve: "Tots han vingut amb ganes d'aprendre i s'han adaptat molt bé al grup. Segur que quan comenci la Lliga tot el que demana l'entrenador ho aconseguiran".

Finalment, Kiko Casilla ha lamentat els incendis que estan afectant la zona de l'Alt Empordà: "És fotut perquè és gent que ho ha perdut tot. És una situació que ens ha tocat viure molt de prop –des de les habitacions dels jugadors es veuen perfectament les flames– i només podem donar ànims a la població de la zona".

stats