Espanyol
Esports Futbol 16/03/2012

Kiko Casilla renovarà fins al juny del 2015

El porter, que està en un moment de forma molt folç, i el club blanc-i-blau han arribat a un acord per ampliar el contracte del futbolista tres temporades més

Ara
1 min
Kiko Casilla atura una pilota contra el Saragossa

BarcelonaKiko Casilla renovarà aquest dissabte, després de l'entrenament del primer equip a la Ciutat Esportiva, el seu compromís amb l'Espanyol fins al juny de 2015, després de l'acord que ha assolit el jugador i el conjunt blanc-i-blau. El porter català, que sempre havia mostrat la seva identificació amb el club, havia apuntat amb anterioritat que no hi hauria problemes per renovar el seu vincle amb l'Espanyol que finalitzava aquest estiu.

Casilla, que va arribar a l'Espanyol la temporada 2007-2008, va alternar la porteria del filial i del primer equip en la seva primera temporada com a blanc-i-blau. Les dues següents va actuar en qualitat de cedit al Cadis i la passada, al Cartagena.

Aquest estiu es va incorporar plenament al primer equip, en què va aconseguir des de l'estiu una fitxa professional. En el que portem de temporada, Kiko Casilla ha disputat 20 partits amb l'Espanyol entre Copa, Lliga i amistosos.

stats