Copa Catalunya
Esports Futbol 13/05/2014

L'Espanyol supera el Sabadell i jugarà la final de la Copa Catalunya (2-1)

Els de Javier Aguirre aprofiten tres minuts de rauxa per fer els gols de Córdoba i Pizzi. Clerc, a la represa, ha retallat distàncies

BarcelonaL'Espanyol és el primer finalista de la Copa Catalunya després de derrotar el Sabadell (2-1). El partit, disputat a l'estadi gironí de Montilivi, s'ha resolt gràcies a tres minuts de rauxa del conjunt periquito amb els gols de Córdoba i Pizzi.

L'equip que entrena Javier Aguirre ha marxat al descans amb un avantatge còmode tot i que no ha estat millor fins que ha aconseguit obrir el marcador, al minut 25 gràcies a una jugada individual de Pizzi (per l'esquerra) que ha resolt magistralment Córdoba. La diana ha fet que el Sabadell estirés encara més la línia defensiva i Pizzi, aquest cop rebent una assistència de Córdoba, ha fet el segon al minut 28.

L'Espanyol ha acudit a la Copa Catalunya amb la majoria de jugadors del primer equip, tot i que ha apostat per un onze de futbolistes que habitualment tenen menys minuts a la Lliga. Els d'Aguirre han pogut sentenciar definitivament la semifinal en un mà a mà entre Córdoba i el porter De Navas, que ha salvat el futbolista arlequinat.

Al segon temps el Sabadell ha sortit amb més força i ha aculat els periquitos al seu camp amb atacs ràpids i incisius. Toni Lao ha perdonat al minut 46 però Clerc no ha fallat al 48, rematant una centrada i ajustant perillosament el marcador.

El partit estava obert però l'Espanyol ha sabut jugar millor les seves cartes, tot i que ha estat a punt d'endur-se un ensurt quan Carlos Hernández ha pogut rematar una centrada des de l'àrea petita, que Germán ha tret de manera magistral.

El rival de l'Espanyol a la final sortirà del partit que juguen Girona i Barça, també a Montilivi, aquest dimarts.