Espanyol
Esports Futbol 28/04/2012

L'Espanyol es juga les opcions europees contra l'Sporting (18 h)

Pels periquitos, el porter Cristian Álvarez i l'ivorià Romaric s'han recuperat de les seves lesions i han entrat en la llista de convocats

Efe
1 min
Cristian Álvarez s'entrena a la Ciutat Esportiva

BarcelonaL'Espanyol rep l'Sporting (18 hores, Canal + Liga 2, PPV) en un partit que determinarà les opcions europees dels blanc-i-blaus i les possibilitats de salvar-se dels asturians, que arriben al feu català com el pitjor equip a domicili de Primera divisió.

L'Espanyol ha sumat en aquest mes d'abril cinc punts de quinze possibles. L'última derrota contra l'Atlètic de Madrid va ser un dur revés per als blanc-i-blaus i des del vestidor s'ha insistit en la importància de la victòria per seguir somiant amb Europa. L'equip xifra en uns deu punts el necessari per a la seva anhelada meta.

L'entrenador blanc-i-blau Mauricio Pochettino recupera a l'extrem eslovac Vladimir Weiss, tot i que deixa fora per decisió tècnica el davanter portuguès Rui Fonte. El migcampista hispà-argentí Juan Forlín tampoc ha entrat en els seus plans. La passada setmana va ser el descartat del mister.

D'altra banda, els futbolistes que arrossegaven lesions com el porter hispano-argentí Cristian Álvarez, amb una contusió a la zona inguinal dreta, i el centrecampista ivorià Romaric, amb una sobrecàrrega a l'adductor dret, s'han recuperat a temps i han entrat en la llista del tècnic.

En l'Sporting el lateral esquerre de l'Sporting B Álex Menéndez és la principal novetat en la convocatòria del tècnic Javier Clemente per a un partit determinant per les aspiracions dels asturians de seguir a Primera Divisió.

stats