Espanyol
Esports Futbol 01/09/2011

L'Espanyol presenta Romaric i Pandiani

Els dos fitxatges d'última hora de l'Espanyol han estat presentats aquest dijous. Pandiani portarà el dorsal 20, i Romaric, l'11, que allibera Verdú, amb el 10 que ha alliberat la marxa de Luis García

Redacció
1 min
Pandiani i Romaric, en la seva presentació

BarcelonaL'Espanyol ja ha presentat les seves dues darreres incorporacions del mercat d'estiu: Romaric i Walter Pandiani. L'ivorià ha assegurat durant l'acte que quan es va assabentar de l'interès blanc-i-blau es va "convertir en la prioritat, perquè era la millor opció. Tenia molta il·lusió i penso que tant Pandiani com jo hi podem aportar molt".

L'uruguaià, que ja va vestir la samarreta del conjunt barceloní la temporada 2006-2007 i que va deixar molt bon record, ha comentat que arriba "amb la il·lusió d'un nen petit". Pandiani ha recordat que va "gaudir moltíssim" en l'última etapa com a blanc-i-blau i que és conscient de la seva responsabilitat. A més, confia a poder "aportar l'experiència" que té als seus 35 anys.

Canvis de dorsal

Els moviments de darrera hora a la plantilla (les dues incorporacions i l'adéu de Luis García), han motivat una sèrie de canvis als dorsals de l'equip. El 10, que fins ara duia l'asturià, el lluirà Joan Verdú. I l'11 que Verdú allibera, al seu torn, el recull Romaric. Finalment, Pandiani ha optat per quedar-se el dorsal 20, que va alliberar Álvaro Vázquez a principis d'estiu quan es va quedar el 8.

stats