Espanyol
Esports Futbol 06/01/2012

L'Espanyol presentarà al·legacions per la targeta vermella a Casilla

El club afirma en un comunicat que "la caiguda de Pepe Díaz dins de l'àrea és totalment injusta perquè les imatges del partit demostren que no va existir contacte entre el davanter del Còrdova i el porter"

Efe
1 min

BarcelonaL'Espanyol presentarà en les pròximes hores al·legacions per la targeta vermella que el porter Kiko Casilla va veure a la segona part del partit contra el Còrdova, corresponent a l'anada de vuitens de Copa del Rei.

L'entitat catalana entén que el porter no havia de ser expulsat. "La caiguda de Pepe Díaz dins de l'àrea és totalment injusta perquè les imatges del partit demostren que no va existir contacte entre el davanter del Còrdova i el porter", ha afirmat en un comunicat el club blanc-i-blau, que intentarà comptar amb el català en la tornada de dimecres que ve.

D'altra banda, el central mexicà Héctor Moreno ha acabat amb lleus molèsties després del fort cop al genoll dret que va patir contra el Còrdova. De tota manera, tal com ha informat l'entitat catalana, el defensa no hauria de tenir problemes per disputar el derbi contra el Barça.

stats