Esports Futbol 31/07/2012

L'Espanyol guanya el Nàstic en el partit de presentació dels tarragonins

L'equip blanc-i-blau s'ha imposat 1-2 en un duel amistós que ha servit per veure cares noves a ambdós conjunts

Jordi Mestre
Víctor Álvarez, jugador de l'Espanyol

BarcelonaEl Gimnàstic de Tarragona ha perdut per 1-2 en el partit de presentació que ha disputat aquest dimarts al Nou Estadi contra l'RCD Espanyol. Els 'pericos' s'han avançat al marcador a pocs segons de l'inici mitjançant una diana d'Álvaro, ràpidament contestada per un gol de penal d'Albert Virgili al minut 3 de partit. La igualitat s'ha mantingut fins al minut 50, quan Cristian Gómez ha signat l'1-2 definitiu.

Nàstic de Tarragona: R. Pérez, Fran, Xisco, Virgili, De Lerma, Calderón, Haro, Mairata, Lucas Viale, Quintana i Bezares.

RCD Espanyol: Casilla, Víctor Sánchez, Forlín, Álvaro, Rui Fonte, Galán, Capdevila, Thievy, Cristian Gómez, Dani Nieto i Rubén Duarte.

Gols: 0-1 Álvaro (1'), 1-1 Albert Virgili (P) (3'), 1-2 Cristian Gómez (50').