Espanyol
Esports Futbol 01/07/2011

L'ampliació de capital de l'Espanyol acaba amb 7,6 milions d'euros

L'ampliació de capital del club ha arribat a una xifra final de 7,6 milions d'euros, tal com ha explicat aquest matí el conseller responsable de l'àrea econòmica Sergio Oliveró

Efe
1 min

CornellàL'ampliació de capital de l'Espanyol ha arribat a una xifra final de 7,6 milions d'euros, tal com ha explicat aquest matí el conseller responsable de l'àrea econòmica Sergio Oliveró.

El procés es va iniciar el passat 7 de febrer i en un principi finalitzava el 25 de març, però es va prorrogar fins ahir. En total, l'Espanyol té 13.431 participacions.

A més, 3.900 accionistes han entrat en el procés, dels quals 2.785 són nous. De la quantitat ingressada, 5,1 milions són en efectiu i la resta, 2,5, en forma de deute.

El conseller delegat, Joan Collet, conseller delegat, s'ha mostrat satisfet: "Estem orgullosos de la resposta de la massa social per adquirir el compromís de passar de socis a accionistes. Em trec el barret, amb aquesta conjuntura econòmica era difícil. Ara som un dels tres clubs d'Europa amb més nombre d'accionistes".

Aquesta ampliació de capital no modifica l'organigrama actual de l'Espanyol i tampoc no canviarà substancialment el pressupost. Amb aquest escenari, l'elecció del vicepresident Ramón Condal sembla cantada, ja que l'empresari català compta amb un gran nombre d'accions i el suport de tot el Consell d'Administració.

stats