Espanyol
Esports Futbol 07/01/2011

Luis García considera que l'equip necessita més empenta en "alguns moments"

El davanter de l'Espanyol ha assegurat avui que veu el grup amb fe per superar la ratxa de cinc partits sense guanyar i tornar a sumar bons resultats

Redcció
2 min
Luis García lluita amb Pablo Hernández.

Sant Adrià del BesòsLuis García, davanter de l'Espanyol, ha assegurat avui que el seu equip necessita més empenta en alguns moments, però veu el grup amb fe per superar la ratxa de cinc partits sense guanyar i tornar a sumar bons resultats, començant pel partit de diumenge que ve contra el Saragossa.

"Sempre es parla, en funció de com bufa el vent, de si falta contundència o si l'equip és jove o veterà en funció del resultat, però sí que és cert que cal millorar algunes coses i tenir més mala llet. No ens hem de conformar amb res", ha assegurat Luis García, un dels jugadors més experimentats del bloc.

El futbolista asturià ha confessat que l'eliminació de Copa "és un pal" per a l'equip. "En aquest club és una competició especial, diferent, i des del 2000 hem tingut la sort de guanyar-ne dues. El partit d'ahir es va posar molt complicat amb el 0-1 del Kun, però vam tenir ocasions al Vicente Calderón", ha insistit.

Luis García, no obstant això, veu l'Espanyol convençut de trencar la ratxa de cinc partits sense guanyar: "L'equip no ha perdut la fe mai. Ara no hem de renunciar a la nostra identitat de joc, però sempre has de millorar, encara que guanyis 5-0". L'asturià ha apuntat a la defensa a pilota parada com una de les assignatures pendents.

El vestidor només pensa ara en el partit contra el Saragossa de diumenge que ve. "És un partit molt important perquè trencaríem una dinàmica negativa davant un rival en zona perillosa. Ells es col·locaran darrere, a esperar la seva ocasió, i nosaltres hem de moure la pilota amb velocitat i ser verticals", ha comentat.

D'altra banda, Luis García ha valorat els candidats a la Pilota d'Or, la cerimònia que se celebrarà dilluns que ve a Zuric: "Si es premia el millor futbolista, per mi, sense cap mena de dubte se l'hauria d'emportar Messi. Està bastants esglaons per damunt de la resta".

stats