Espanyol
Esports Futbol 18/08/2011

Luis García, nou capità de l'Espanyol

El vestidor blanc-i-blau, sense intervenció del cos tècnic, ha escollit abans de l'entrenament d'aquesta tarda a la Ciutat Esportiva el davanter com a nou capità

Efe
1 min
Luis García, durant la roda de premsa. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesòsEl davanter Luis García és el nou capità de l'Espanyol per a la temporada 2011-12 després que el vestidor blanc-i-blau, sense intervenció del cos tècnic, així ho hagi votat abans de l'entrenament d'aquesta tarda a la Ciutat Esportiva.

A més, el porter hispanoargentí Cristian Álvarez és el segon capità, el mitjapunta Joan Verdú el tercer i, finalment, el migcampista Javi Márquez el quart.

L'equip havia d'elegir capità per a aquesta temporada, ja que Iván de la Peña i David García, primer i segon de la temporada passada, han deixat l'entitat aquest estiu.

El davanter asturià era el tercer capità l'anterior campanya i en els partits de pretemporada sempre ha portat el braçalet i fins i tot ha fet d'intermediari entre el vestidor i el cos tècnic en diverses qüestions internes. Luis García sempre ha mostrat la seva il·lusió per la capitania de l'Espanyol.

Aquesta elecció s'ha dut a terme una vegada tots els futbolistes ja eren a Barcelona, doncs alguns havien d'atendre compromisos amb les seves seleccions. Els últims en arribar han estat els internacionals Jordi Amat, central, i Álvaro Vázquez, davanter, que van ser eliminats del Mundial Sub-20 disputat a Colòmbia.

stats