Espanyol
Esports Futbol 14/04/2011

Luis García: "Som especialistes a matar jugadors com Forlán"

El davanter de l'Espanyol ha defensat avui la qualitat de Forlán, punta de l'Atlètic de Madrid, malgrat la quantitat de detractors que actualment té

Efe
1 min
Luis García en una roda de premsa. / RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesòsEl davanter de l'Espanyol Luis García ha defensat avui la qualitat de Forlán, punta de l'Atlètic de Madrid, malgrat la quantitat de detractors que actualment té, i ha posat com a exemple la situació de Raúl, ex del Madrid i actual jugador del Schalke 04 alemany.

"No em sorprèn la situació de Forlán perquè som especialistes a matar grans jugadors i oblidar-nos ràpidament del que han fet. Tenim a Raúl, que ha hagut d'anar-se'n a Alemanya quan tothom el donava per defenestrat i té 73 gols en Champions, això ho diu absolutament tot", ha comentat.

El davanter asturià ha destacat la importància del partit d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid: "No és decisiu perquè encara quedaran molts punts per determinar els afortunats que van a Europa... però donaríem un cop de timó clau, la gent s'il·lusionaria més encara i guanyaríem per la diferència de gols".

Luis García ha recordat la importància del goal average. "Sabem que és fonamental, una vegada ens va deixar sense Champions. Però anirem a guanyar el partit des del principi, han de saber que estem en el nostre camp. La pressió és seva, perquè estan dissenyats per anar a Europa, però per a nosaltres perdre seria un pal", ha dit.

L'asturià està encantat per la campanya que ha posat en marxa l'Espanyol, amb el lema "¡Ho has de viure!", per incentivar el suport de la grada: "És positiva, però no dubto que la gent estarà amb nosaltres. La grada hi ha estat en els moments fotuts, evidentment voldran viure els instants bonics".

stats