Espanyol
Esports Futbol 01/04/2012

El Madrigal pot catapultar el Vila-real lluny del descens o apropar l'Espanyol a Europa

Els groguets, necessitats de punts per assolir la permanència, reben aquest diumenge a les 21.30h (Esport 3) l'equip blanc-i-blau, que conserva l'esperança de colar-se als llocs europeus

Natalia Arroyo
1 min
Javi López, en una acció contra el Vila-real.

BarcelonaEl Vila-real rep l'Espanyol aquest diumenge a les 21.30h (Esport 3) en un partit marcat per la necessitat de tots dos equips de sumar els tres punts per seguir lluitant pels seus objectius més immediats. Mentre que els groguets viuen al límit a la zona baixa, només tres punts per sobre del descens després de la victòria del Saragossa contra l'Sporting ahir (1-2), els blanc-i-blaus busquen reenganxar-se a la places d'Europa League, propietat encara de l'Osasuna i el Llevant.

Només els separen 9 punts a la classificació, però la situació d’uns i altres és radicalment oposada. És per això que tots dos tècnics destacaven ahir que aquesta nit, i a falta de només set jornades per finalitzar el campionat, en joc hi ha alguna cosa més que tres punts. Pochettino creu que un triomf permetria l’equip recuperar “la confiança” perduda contra el Màlaga i el retornaria al camí positiu de les últimes setmanes. Conscient d’això, Lotina espera un “partit molt obert i molt interessant” perquè a l’Espanyol no li val l’empat, “necessita els tres punts per aspirar a més”.

De cara a aquest enfrontament, Pochettino podrà comptar amb Víctor Sánchez, que va entrar en la convocatòria i podria debutar amb la samarreta de l'Espanyol. El tècnic argentí va tornar a descartar Javi Márquez, i també Ernesto Galán, a més dels lesionats Rui Fonte i Juan Albín. Al Vila-real, Miguel Ángel Lotina haurà de trobar un altre acompanyant per a Marco Rubén en atac, perquè Nilmar no ha superat les molèsties musculars que arrossegava tota la setmana.

stats