ESPANYOL
Esports Futbol 19/08/2012

Hemed deixa l'Espanyol sense puntuar a Mallorca (2-1)

Els blanc-i-blaus cauen a l'Iberostar Estadi per culpa de dos gols de l'israelià Hemed, que ha marcat el gol de la victòria al minut 85 de partit

Wakaso pressiona Ximo Navarro

BarcelonaL'Espanyol de Mauricio Pochettino ha començat la Lliga 2012-2013 amb una derrota a l'Iberostar Estadi de Mallorca en un partit en què ha rebut un gol al minut dos de partit i un altre a les acaballes. Els catalans, que s'han refet ràpidament i tres minuts més tard han empatat, han vist com ha volat el punt que tenien pràcticament assegurat amb el segon gol de Hemed al minut 85'.

Amb l'1-1 en el marcador en els primers cinc minuts, s'ha acabat el joc fins els darrers minuts. Del ritme elèctric i sense fre dels primers compassos s'ha passat a un joc lent i gris. L'Espanyol ha gaudit de diverses ocasions en el primer temps, la més clara una acció individual d'Álvaro Vázquez, però no ha estat fi a partir de tres quarts de camp.

En el segon temps la tònica del partit ha seguit sent la mateixa i els blanc-i-blaus han estat a punt de quedar-se amb deu homes. Wakaso Mubarak, l'autor del gol, ha fet una entrada molt dura sobre Ximo Navarro i Undiano Mallenco tan sols li ha tret targeta groga. Minuts més tard ha estat substituït. Quan tot feia pensar que els periquitos s'endurien un punt de Mallorca, ha aparegut el golejador Hemed.

El jugador israelià, que ha tingut una setmana gran perquè també va marcar amb la seva selecció, ha fet el segon gol del Mallorca a falta de cinc minuts per acabar i ha situat el 2-1 en el marcador. Tot i intentar-ho a la desesperada –fins i tot de xilena– l'Espanyol no ha pogut empatar i endur-se un punt.