Espanyol
Esports Futbol 20/02/2011

Pochettino: “No només es tracta de jugar, sinó de competir. I avui no ho hem fet”

El tècnic argentí s'ha responsabilitzat de la derrota. I és que, segons ha assegurat, ni ell ni l'equip "han estat a l'altura" a un camp "difícil" com el de l'Osasuna

Martí Molina
2 min
Mauricio Pochettino, durant una roda de premsa.

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, no s'ha volgut amagar després de perdre al camp de l'Osasuna per un contundent 4-0. “L'anàlisi és ràpida, hem merescut la derrota. No només es tracta de jugar sinó de competir, i avui no ho hem fet. Marxem amb un resultat ampli, amb gols que són d'estratègia i cometent errors que hem d'intentar no repetir”, ha explicat.

“Ara seria fàcil excusar-nos (amb tot el que ha passat els últims dies) però la realitat és la que és. No sóc d'aquesta manera, sinó d'assumir la responsabilitat. Avui no hem estat a l'altura, i el primer responsable sóc jo”, deia el tècnic argentí.

Pochettino explicava que amb el doble canvi que ha fet al descans volia “tenir més un contra un al davant amb Dátolo i més profunditat per banda amb Javi”, i que també havia donat instruccions al mig del camp per “tenir més control de la pilota”. “Crec que ho hem estat fent molt bé, però amb el penal en contra i el 2-0, el partit ja se'ns ha posat difícil”, afegia. D'altra banda, també donava molta importància al fet d'haver encaixat 3 gols en jugades d'estratègia, una circumstància que “caldrà treballar més durant la setmana, o bé d'una altra manera per evitar que es torni a repetir”.

La derrota suposa la 4a consecutiva de l'equip. Però tot i això, l'Espanyol continua en zona europea, amb 5 punts d'avantatge respecte de l'Atlètic de Madrid. Per això, l'entrenador considera que “cal enviar un missatge d'optimisme a l'afició. Sé que marxa decebuda, però cal que sàpiga que per nosaltres és un toc d'atenció”. I és que Pochettino planteja la setmana amb l'objectiu de “canviar el xip. L'equip ha viscut una situació molt bona, i és cert que han passat coses que ens han distret, però cal retrobar la nostra identitat”.

stats