Espanyol
Esports Futbol 14/08/2012

Mauricio Pochettino: "No és fàcil pair que la plantilla no estigui tancada"

L'entrenador de l'Espanyol diu que haurà de fer "un esforç extra". El club té pendent fitxar un davanter centre i un jugador de banda, i no es descarta que marxi algú

Efe
1 min
Mauricio Pochettino en un entrenament de pretemporada a Sant Adrià

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat que a falta de cinc dies perquè comenci la Lliga "no és fàcil pair que la plantilla no estigui tancada perquè vols que sigui així des del primer dia, però caldrà adaptar-se i fer un esforç extra".

La direcció esportiva espera fitxar un davanter centre i un jugador de banda. "Estem esperant esdeveniments. Desitjo que hi hagi novetats abans que arrenqui la competició i donar així un cos definitiu al grup. Però cal no oblidar que el més important és el partit de dissabte contra el Mallorca", ha comentat el tècnic.

A més dels possibles fitxatges, Pochettino també està pendent de les vendes. En aquest sentit, el preparador ha apuntat que depenent de les sortides "hi ha reforços que hauran de venir" les pròximes setmanes.

"Tant les incorporacions com les vendes em preocupen, però per ara estic tranquil", ha afegit.

L'hispanoargentí, d'altra banda, també ha rebut el revés de les baixes de Diego Colotto, Sergio García i Raúl Baena: "Hem tingut tres lesions als peus, és increïble i sembla una mica premeditat. Són jugadors importants i les seves absències trastoquen els plans, però no podem asseure'ns, mirar enrere i plorar".

Finalment, Pochettino, satisfet pel nivell físic de la plantilla després de la pretemporada, ha lamentat debutar en Lliga a les 23.00 hores contra el Mallorca dissabte que ve: "Per mi no és aconsellable, és un moment més per dormir que per veure futbol". L'equip es concentrarà divendres a la tarda i viatjarà a Palma dissabte.

stats