Espanyol
Esports Futbol 14/06/2012

Mauricio Pochettino: "Jo no estic buit"

L'entrenador ha explicat aquest dijous en una roda de premsa que, tot i que ha rebut ofertes, continuarà a l'Espanyol

à. G.
1 min
Mauricio Pochettino

BarcelonaMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha explicat aquest dijous en una roda de premsa la seva decisió de continuar a la banqueta del club blanc-i-blau.

"Em sento orgullós de pertànyer a l'Espanyol", ha dit Mauricio Pochettino, que ha lloat el club. "He vist que el club estava sent danyat i vull transmetre que seguiré sent l'entrenador de Espanyol. He tingut ofertes, però em quedo", ha explicat un emocionat tècnic.

"Aquest club té molta fortalesa", ha dit el tècnic, i ha recordat que ell sempre ho ha tingut clar: "Mai he dubtat i crec que tinc un llarg recorregut en aquest club. El meu cor és aquí, però s'ha generat una incertesa que volia resoldre".

L'entrenador té ganes "de participar en el canvi que aquest club ha de realitzar. La nostra gent necessita que millorem la seva autoestima. Hi ha molta gent que ha patit i jo no em tapo els ulls. La gent necessita que parli clar".

"Jo no estic buit", ha dit Mauricio Pochettino, que ha reiterat que no demana res a canvi: "No he demanat res perquè estic content amb les meves condicions".

Segons el tècnic, "aquesta casa m'ha donat molt i la seva gent també. Mai podré tornar-ho. Treballarem molt per fer un projecte que il·lusioni la gent".

"L'objectiu del club és confeccionar un bon equip i treballar molt", ha assegurat Pochettino, que no ha donat importància a la reunió d'aquest dimecres.

"Aquesta roda de premsa ha de ser un punt d'inici perquè la gent recuperi l'optimisme", ha afegit el tècnic, que seguirà amb els mateixos col·laboradors.

stats