Espanyol
Esports Futbol 09/08/2012

Mauricio Pochettino: "Confio que arribi un fitxatge abans de començar la Lliga"

L'entrenador de l'Espanyol ha valorat la composició de la plantilla per a la pròxima temporada

Efe
1 min
Mauricio Pochettino en un entrenament de pretemporada a Sant Adrià

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha valorat la composició de la plantilla per a la pròxima temporada i ha apuntat que, malgrat entendre les restriccions econòmiques de l'entitat, confia que "arribi un fitxatge abans de començar la Lliga".

El tècnic hispanoargentí, de tota manera, té assumit que les opcions del club són complexes: "Esperem esdeveniments i concretar coses que ja tenim encarrilades, però nosaltres hem de treballar molt dur en els fitxatges. No som una gran potència econòmica que no pot actuar a base de talonari", ha dit.

La direcció esportiva planeja, en consens amb els tècnics, portar reforços per a l'atac. "Tenim identificats els llocs que necessitem, encara que la lesió de Sergio García -baixa un mínim de vuit setmanes- no canvia els plans de futur. És molt difícil que portem dos davanters", ha apuntat Pochettino.

D'altra banda, l'entrenador blanc-i-blau s'ha mostrat satisfet pel rendiment de l'equip en la pretemporada: "Estem immersos en la posada a punt però sempre és millor que la fem amb victòries. En el partit davant el Sabadell vaig veure coses bones, sobretot en la segona meitat", ha subratllat.

stats