Espanyol
Esports Futbol 24/09/2011

Mauricio Pochettino: "És un orgull i un somni arribar als cent partits"

L'entrenador de l'Espanyol complirà cent partits de Lliga com a tècnic aquest diumenge davant el Llevant i assegura que arribar a aquesta xifra "és una cosa important al futbol actual, que és una trituradora"

Efe
2 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià de BesòsMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, complirà cent partits de Lliga com a tècnic aquest diumenge davant el Llevant i ha assegurat que arribar a aquesta xifra "és un orgull i un somni per a mi, és una cosa important al futbol actual, que és una trituradora".

El tècnic no ha pogut destacar un partit concret dels que suma al capdavant de la banqueta: "Per sort hem fet molts partits bons, encara que em quedo amb la importància d'haver transmès una filosofia de joc i que l'equip tingui una identitat definida. Sento aquesta casa com si fos meva".

Sobre el xoc davant el Llevant, Pochettino espera un xoc dur. "Que hagin guanyat al Madrid deixa molt clar el seu potencial però nosaltres anirem amb les nostres armes. No em preocupa un jugador concret sinó tot el seu conjunt. La victòria els haurà donat confiança, el mateix que a nosaltres vèncer dijous", ha dit.

Pochettino ha apuntat que en el partit de demà hi pot haver alguns retocs a causa del cansament i desgast de la jornada intersetmanal. "Tots els convocats poden ser titulars però pot ser que es refresqui alguns futbolistes", ha comentat. De moment, l'equip no pensa en la pròxima jornada davant el Reial Madrid.

La intenció de l'equip és mantenir la mateixa línia de joc de la segona part davant el Getafe: "Sempre pretenem ser protagonistes però no és fàcil perquè la Lliga espanyola està molt igualada, hem de ser-ne conscients. Mantenir el mateix ritme durant noranta minuts no és fàcil".

La principal novetat en la convocatòria és la presència de Javi López, que es va perdre l'últim partit de Lliga davant del Getafe per expulsió. Un cop complerta la sanció, el d'Osuna torna a la llista.

stats