Espanyol
Esports Futbol 01/05/2011

Pochettino renova amb l'Espanyol fins al 2014

El tècnic argentí, que tenia contracte fins a l'estiu del 2012, amplia d'aquesta manera el seu compromís amb l'equip periquito dues temporades més

Martí Molina
1 min
Pochettino dóna instruccions en el partit contra el Màlaga.

BarcelonaMauricio Pochettino continuarà a la banqueta de l'Espanyol fins al 2014. Així ho ha fet oficial el club blanc-i-blau aquest diumenge, a través d'un comunicat a la seva pàgina web. El tècnic argentí, que tenia contracte fins a l'estiu del 2012, amplia d'aquesta manera el seu compromís amb l'equip periquito dues temporades més.

Segons ha explicat l'Espanyol, amb aquesta ampliació “el club blanc-i-blau reforça la seva valent i ferma aposta pel projecte esportiu basat en el treball amb el planter que tant Pochettino com el director esportiu de l'entitat, Ramon Planes, qui també va prorrogar el seu contracte amb l'Espanyol fins al 2014 a l'octubre del passat any, lideren des de la seva arribada al club espanyolista”. El club també assegura sentir-se “orgullós de la comunió i el treball de tots dos professionals així com de tota l'Àrea Esportiva de l'entitat”, un punt de vista que queda palès en aquesta ampliació contractual.

Pochettino va fer-se càrrec de la banqueta blanc-i-blava a mitjans de la temporada 2008-09, quan el club es trobava en llocs de descens i no només va salvar l'equip sinó que aquest any en curs el conjunt té opcions de classificar-se per la Lliga Europa. Per tot això, l'Espanyol espera “que, amb el pas del temps, la consolidació del projecte fructifiqui en una millora constant dels resultats esportius” del primer equip.

stats