ESPANYOL
Esports Futbol 12/05/2011

Pochettino: "Encara hi ha opcions d'anar a Europa i lluitarem per aconseguir-ho"

L'entrenador argentí felicita l'afició blanc-i-blava pel suport rebut i ha afirmat que si finalment van a Europa "serà un èxit"

Redacció
1 min
Mauricio Pochettino i Unai Emery.

BarcelonaMauricio Pochettino, entrenador del RCD Espanyol, ha felicitat els seus futbolistes pel partit contra el València i ha assegurat que, malgrat que la classificació per a Europa està complicada, l'equip lluitarà fins al final per aconseguir el somni de l'afició i de tot el vestidor.

"Hem començat la jornada a quatre punts de desavantatge i ara estem a tres de l'Atlètic de Madrid. Tot i que sigui difícil encara hi ha opcions matemàtiques d'anar a Europa i lluitarem per aconseguir-ho. El vestidor està content per empatar el partit però, d'una altra banda, decebut amb el punt", ha explicat el míster.

L'argentí ha felicitat l'afició blanc-i-blava pel suport. "Li poso un deu a la grada i també als jugadors. L'equip ho ha donat tot. Si finalment anem a Europa serà un èxit per a tots, futbolistes, afició, tècnics... i també una tristesa si no ho aconseguim".

Finalment, el tècnic ha restat importància a l'error defensiu a la primera part que ha propiciat el gol de Soldado: "L'aprenentatge també ve amb errors i els assumim amb total naturalitat. A més, aixecar-se quan un ensopega és digne de destacar"

stats