Espanyol
Esports Futbol 10/10/2011

Oliveró: "Si l'àrea esportiva ho demana, tenim diners per fitxar al mercat d'hivern"

L'home fort de l'àrea econòmica de l'Espanyol ha assegurat a COM Ràdio que, si fes falta, podrien fer un esforç per dur un davanter centre el proper mes de gener

Ara
1 min

BarcelonaSergio Oliveró, vicepresident d'àrea econòmica de l'Espanyol, ha explicat aquest migdia als micròfons de COM Ràdio que, si l'àrea esportiva ho considerés necessari, el club podria fer un esforç per dur un davanter centre al mercat d'hivern, tot i que ha desitjat "que no faci falta".

A més, Oliveró ha remarcat que hi ha bona relació entre l'àrea esportiva i l'econòmica, però ha volgut recordar que l'Espanyol "és un club venedor". Tot i això, també ha recordat que aquest estiu han fet una inversió de 5 milions d'euros, fet pel qual afirma que poden fer inversions. Això sí, per a Oliveró, la partida salarial del club "no hauria de superar mai el 50% del pressupost", és a dir, uns 23 milions d'euros.

Finalment, l'home fort de l'àrea econòmica blanc-i-blava ha dit que l'Espanyol busca un segon patrocinador per al primer equip, que ja "hi ha hagut reunions" i que aviat podria haver-hi novetats al respecte.

stats